Atelier de Grup

Fiecare atelier are o tematică diferită.

Atelier de Culoare – Relația mea cu culorile

Culorile sunt o formă de expresie a personalității, sunt o modalitate de comunicare nonverbală. Culorile conferă siguranță, încurajează și predispun la creativitate. Culorile vorbesc ca nimic altceva despre lumea interioară a omului și-l fac pe acesta să-și dorească o paletă mai variată de culori cu care să-și recoloreze lumea interioară și, prin asta, să devină mai bun.

In atelierul de saptamana aceasta vom descoperi ce ascunde relatia mea cu culorile, fie ca e o relatie de atractie, ca sunt culori care-mi plac nespus sau ca e una de respingere.

Prin acest atelier vom avea ocazia să explorăm în ritmul nostru fiecare culoare importantă pentru noi pentru a descoperi:
– care e culoarea care ne dă curaj- care e culoarea care ne echilibrează
– care e culoarea care ne liniștește
– care e culoarea care ne încarcă cu energie și optimisms
– care e culoarea care ne conectează cu partea noastră jucăușă.

Toate aceste culori nou-descoperite pot deveni instrumente împotriva stărilor neplăcute.
Vom explora împreună ce ascund culorile care ne repugnă, ce amintiri ne trezesc ele, ce spaime dar și ce resurse dețin pe care le putem integra în viața noastră și le putem folosi pentru o viață mai bogată.

Atelierul pe care îl propunem ne ajută să ne descoperim prin intermediul creativitatii, culorilor si a mișcării într-un mod sensibil, inspirat și adaptat la fiecare dintre noi.

Mai multe informatii la contact@arterapie.com


Atelier de Iertare 

To forgive is to set a prisoner free and discover that the prisoner was you.

~ Lewis B. Smedes

Tema acestui atelier este Iertarea – poarta catre Vindecare.

In cadrul atelierului vom scrie o scrisoare catre o persoana care ne-a gresit si apoi vom realiza o lucrare liberă în care vom manifesta sentimentele trezite de scrisul scrisoarei.

https://www.facebook.com/events/906759872715417/

Mai multe informatii la contact@arterapie.com


 

A fost o experiență interesantă deoarece nu am mai experimentat nimic asemănător până acum. Mi-a plăcut  mult să desenez/pictez și am apreciat și că ne-au pus foarte multe și variate obiecte pe care să le folosim.

N

Imi place sa pictez si am fost curios cum e folosita pictura in scop terapeutic. Pe mine ma relaxeaza, ma incarca si ma ajuta sa ma concentrez, e micul meu moment de meditatie intr-un program incarcat. Mi-a placut tema propusa, m-am regasit in ea si rezultatul a fost surprinzator.

Alin P.